Wat doe ik

Wat doe ik

In combinatie met het 6e zintuig waarmee ik geboren ben en alle wijsheden die ik door mijn persoonlijke leven heen heb opgeslagen help ik nu anderen op hun levenspad. Dit doe ik vanuit mijn functie spiritueel raadgever en healer maar ook vanuit mijn nuchtere menselijkheid.

Communicatie van ziel tot ziel

Ik communiceer met het innerlijke van mijn cliënten om tot de dieperliggende oorzaak van problemen of klachten te komen en oplossingsgericht te kunnen werken. Onze ziel is wie wij in de diepste kern ZIJN. Dit gaat dieper dan ons onderbewustzijn. Door van ziel tot ziel met mijn cliënten te communiceren begrijp ik welke (onaangename) emoties, gevoelens, onderliggende trauma’s, oudzeer, persoonlijke karaktereigenschappen, patronen of knelpunten er in hun schuilt. Soms kunnen deze in de weg staan bij het kunnen zijn wie ze zijn. Soms kunnen mensen zich ook moeilijk uitspreken/uiten. Hoe mooi is het dan als ik dat voor ze doe. Mensen leren zichzelf en hun handelen, maar ook die van anderen beter begrijpen. Ik loods mensen graag door hun persoonlijke (moeilijke) periodes en levenslessen heen. Ik leer ze graag anders en positief “kijken”. Jong en oud kunnen zo weer beter verbinden met zichzelf en anderen. Ik help mensen te verbinden met hun gevoelens, intuïtie, met de aarde en het hiernamaals. Voor ouders is mijn werkwijze een unieke manier om hun kinderen, gezinssituatie en gedrag te doorgronden waardoor opvoeden en harmonie makkelijker word. Mens en dier kunnen doormiddel van deze werkwijze op heel veel verschillende “diepe lagen “tegelijk worden geheeld. Daar waar je normaal niet bij komt.

Het begeleiden van de ziel tijdens hun reis

Het communiceren van ziel tot ziel is mogelijk bij levenden maar ook bij overledenen, stervenden, miskramen, huisdieren, ongeboren baby’s in mama’s buik, geboren baby’s, eerdere generaties of andere dementies. Iedere ziel heeft zijn rugzak en historie. Onbewust kan dat nog voor blokkades in dit leven zorgen waardoor we stil komen te staan, “ziek” worden of niet fijn heen gaan wanneer onze tijd op aarde erop zit. Ook kan er soms een persoonlijke boodschap vanuit het universum zijn om de ziel te helpen de kwaliteit van leven te verbeteren of erachter te komen wat er aan oudzeer opgeschoond mag worden zodat je verder kan.

Helen van de ziel

Mijn kracht is de vinger op de zere plek te leggen waardoor je innerlijk geraakt word en je van binnenuit naar buiten toe kan helen waar dat nodig is. De gezinsenergie, andere situaties, en lichaam en geest kunnen hierdoor weer in balans komen. Mijn werkwijze is tevens een therapievorm die mensen helpt op een luchtige manier om te gaan met onaangename gevoelens, emoties of negatieve gedachten zodat zij zich kunnen richten op wat echt belangrijk is in hun leven. Doordat er lasten van de schouders van mensen afvallen en de zwaarste sluiers zijn afgeritst ontstaat er weer ruimte hun eigenwaarde te zien. Met als resultaat meer innerlijke rust, minder strijd en vooruitgang.

Naast de zielsgesprekken / adviesgesprekken zoals hierboven beschreven zijn er ook behandelingen ter algehele ontspanning en pijnverlichting op de behandelstoel mogelijk. Informeer gerust.