Waarmee terecht

Waarmee terecht

•Ouder-kind problemen & opvoeden

Persoonlijke ontwikkeling & jezelf leren kennen

•Kinderwens & zwangerschap

Emotionele overprikkeling (overbelasting), zintuiglijke overprikkeling, mentale overprikkeling, lichamelijke pijntjes

•Gezinsproblemen, relatieproblemen, communicatieproblemen, problemen in de omgang met anderen, gedragsproblemen

Levensvragen over allerlei dagelijkse onderwerpen

•Inzicht in gedrag, emotie en karakter van mens & dier. Jong & oud. Ook wanneer voor de persoon zelf spreken onmogelijk is.

Een healing (rustgevende behandeling, tevens blokkade helend in de “diepere lagen” en pijnverlichtend)

•Op een ‘luchtige’ manier leren omgaan met onaangename emoties en gevoelens

Het opruimen van oudzeer

Inzicht voor zieken om hun kwaliteit van leven te helpen verbeteren

Angsten, slaapproblemen, problemen thuis of op school, concentratieproblemen, innerlijke onrust, moeite hebben voor jezelf op te komen, moeite hebben nee te zeggen of bij jezelf te blijven, kunnen blijven hangen in negatieve gedachten, het gevoel kunnen hebben stil te staan, gauw een kort lontje hebben, vermoeid zijn, stress, faalangst, burn-out etcetera.

Het in balans brengen van lichaam en geest

Pijnverlichting en inzicht over klachten als hoofdpijn, buikpijn, rugpijn, nekpijn, been en schouderpijn en oververmoeidheid

Informatie en persoonlijk advies rondom de thema’s hooggevoeligheid en een zesde zintuig

•Rouwverwerking voor kind en volwassene

•Contact met een overleden dierbare

•Geestelijke stervensbegeleiding voor mens & dier. Dit doe ik op afstand door in concentratie en bezinning de ziel van de persoon voor te bereiden op wat komen gaat. Dit brengt rust en heling waar nodig.

Healing voor zwangeren en hun nog ongeboren baby in de buik (rustgevend voor moeder en kind, aardend, bevorderd de energiestroom naar de baarmoeder en vrouwelijke organen, maakt baby’s karakter soms al kenbaar met soms een persoonlijke boodschap voor mama)

Gebed, healing en kaarsje aansteken voor een zieke of iemand anders die het nodig heeft. Dit doe ik op afstand in concentratie en bezinning. Energie, goede gedachten en goede intensies kennen geen afstand. Je zult positief geraakt worden waar je ook bent #engelenwerk

Informeer gerust, ook wanneer jouw hulpvraag hier niet bij staat

Deze alternatieve werkwijzen zijn geen vervanging voor een arts, psycholoog of medisch traject. Het kan slechts een hele goede aanvulling zijn, even een andere blik op de situatie werpen en voor bewustwording zorgen. De geestelijke en emotionele rust die ontstaan geven innerlijke ruimte om verder te ontwikkelen. Blokkades kunnen helen waar dat nodig is en je helpen om weer blij te zijn.