Vragen en voorwaarden

Veel gestelde vragen

  • Moet ik mijn kind of dier meenemen naar de praktijk? Antwoord: een 1e consult vind plaats via de begeleider of ouder, zonder de fysieke aanwezigheid van het kind of dier. Bij een vervolg kunnen ze indien nodig fysiek mee.
  • Is het noodzakelijk dat beide ouders bij een consult aanwezig zijn? Antwoord: nee, 1 van de ouders is prima.
  • Heb jij toestemming/handtekeningen van beide ouders nodig bij een minderjarig kind? Antwoord: ja.
  • Heb jij cadeaubonnen? Ja, deze zijn op afspraak af te halen op maandagen en vrijdagen.
  • Kan ik ergens nieuwtjes en (groeps) evenementen volgen? Ja, je kunt lid worden van mijn facebookgroep Praktijk Cindy’s 6e zintuig.
  • Ik heb een pacemaker, is het energetisch reinigen van het pijnlichaam dan geschikt? Antwoord: nee
  • Kan ik gaan werken na een consult? Het advies is om, afhankelijk van het onderwerp, de dag een beetje rustig te houden. Je ‘kunt’ nog wat moe, duizelig of emotioneel zijn. Bij een healing of het energetisch reinigen van het pijnlichaam word dit sowieso aangeraden.

Betalingsvoorwaarden;

De betaling vind direct na afloop van het consult plaats. Contant graag gepast, of ontvang een betaalverzoek via whatsapp.

Annuleren afspraak;

Ben je verhinderd dan kun je jouw afspraak tot uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos annuleren via whatsapp op telnr. 0624500755. Kom je jouw afspraak zonder af te zeggen niet na dan ben ik genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Worden behandelingen door een zorgverzekeraar vergoed?;

Nee, de tarieven liggen bewust al lager. Daarnaast bespaar je extra kosten omdat een intake gesprek bij mij niet nodig is.

Wat als ik te laat kom?;

De tijd die voor een consult staat heb ik volledig nodig voor het gewenste resultaat. Zorg er daarom voor dat je er op de afgesproken tijd bent. Kom je te laat dan gaat dit ten koste van jouw tijd en behandeling.

Blijven onze gesprekken onder ons?;

Al mijn behandelingen vinden onder strikt beroepsgeheim plaats.

Kan ik stoppen met mijn medicijnen, medische behandelingen of arts bezoeken?;

Nee, hier meng ik mij niet in. Mijn behandelingen zijn geen vervanging voor een arts, medicijnen of andere medische trajecten.


Rozenkamp 16 te Eibergen (3e deur)
Telnr 0624500755 voor overleg (alleen whatsapp!)