Vragen en voorwaarden

Veel gestelde vragen

 • Moet ik mijn kind of dier meenemen naar de praktijk? Antwoord: een 1e consult vind plaats via de begeleider of ouder, zonder de fysieke aanwezigheid van het kind of dier. Bij een vervolg kunnen ze indien nodig fysiek mee.
 • Is het noodzakelijk dat beide ouders bij een consult aanwezig zijn? Antwoord: nee, 1 van de ouders is prima.
 • Bij minderjarige kinderen is toestemming/handtekening van beide ouders vereist.
 • Cadeaubon verkrijgbaar. Op afspraak af te halen op maandagen en vrijdagen.
 • Voor nieuwtjes en (groeps) evenementen volg mijn facebookpagina Praktijk Cindy’s 6e zintuig.
 • Ik heb een pacemaker, is het energetisch reinigen van het pijnlichaam dan geschikt? Antwoord: nee

Voorwaarden

 • Betalingsvoorwaarden: de betaling vind direct na afloop van het consult plaats. Contant graag gepast, of ontvang een betaalverzoek via whatsapp.
 • Annuleren afspraak: ben je verhinderd dan kun je jouw afspraak tot uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos annuleren via whatsapp op telefoonnummer 0624500755. Kom je jouw afspraak zonder af te zeggen niet na dan ben ik genoodzaakt kosten in rekening te brengen.
 • Andere voorwaarden: mijn behandelingen worden niet door een zorgverzekeraar vergoed. De tarieven liggen bewust al lager. Daarnaast bespaar je extra kosten omdat een intake gesprek bij mij niet nodig is, we gaan meteen van start.
 • De tijd die voor een consult staat heb ik volledig nodig voor het gewenste resultaat. Zorg er daarom voor dat je er op de afgesproken tijd bent. Kom je te laat dan gaat dit ten koste van jouw behandeling.
 • Al mijn behandelingen vinden onder strikt beroepsgeheim plaats.
 • Mijn behandelingen zijn geen vervanging voor een arts, medicijnen of andere medische trajecten.

Rozenkamp 16 te Eibergen (3e deur)
Telnr 0624500755 voor overleg (alleen whatsapp!)