Ervaringen

•Een ervaring van een vader van een tienerdochter

Onze dochter kampte geruime tijd met allerlei klachten die voortkwamen uit verschillende angsten. Hierdoor kon ze ‘s avonds en ‘s nachts niet slapen en durfde ze overdag vaak niet naar school of was ze te vermoeid om naar school te gaan. Veel dokters bezoeken en zelfs een behandeling door een psycholoog brachten geen verbetering in de situatie. Als laatste redmiddel contact gezocht met Cindy in de hoop dat zij haar wel zou kunnen helpen. Twee behandelingen later heeft onze dochter haar leven terug, ze voelt zich goed en kan de wereld weer aan, iets wat ons zonder Cindy niet gelukt was.

•Een ervaring van ouders

De eerste weken na de geboorte van onze zoon, die nu bijna 1 jaar is, was het een erg tevreden mannetje waar we niets mee te doen hadden. Tot hij het griepvirus te pakken kreeg en bleef klungelen. Vooral met zijn luchtwegen. Toen hij 6 maanden was ging het slapen ook steeds minder. Werd s’ morgens 5.15/5.30 uur wakker. Als hij eenmaal zijn fles op had sliep hij weer verder. Maar wij ouders helaas niet meer..dat brak op. Meerdere pogingen die we hadden ondernomen om hem langer te laten slapen (meer voeding voor het slapen of in de ochtend langer rekken van de fles) hielpen niet. En toen hebben we Cindy ingeschakeld.

•Een ervaring van een moeder met tienerdochter

Lieve Cindy, of zoals ik je al eerder noemde wondervrouw. Ik ben naar je toegekomen door mijn tante. Ik zat al een aantal jaar met verschillende problemen: depressie, paniekaanvallen, angststoornis en dwang. Ik gebruikte al 3 jaar Lexapro anti-depressiva 20 mg. Daarnaast zat ik ook al 9 jaar in een knipperlicht relatie die maar niet beter werd.

De weken voordat ik naar je toe kwam was ik op, ik sliep wel 12 uur op een dag en alsnog was ik ontzettend moe. Alles zag er grijs uit en ik had eigenlijk nergens anders zin in dan in bed liggen. 24 maart had ik een afspraak bij je staan. Ik ging erheen met het gevoel van het zal allemaal wel. Tot ik bij je kwam, je ontving me meteen al met een grote glimlach. Ik heb bij jou een healing en een reading gehad. Ontzettend veel dingen zijn mij duidelijk geworden en tot de dag van vandaag leer ik steeds nieuwe dingen. De dag nadat ik bij je was geweest moest ik s’ochtends werken ik wou s’middags naar bed want normaal gesproken was ik nu kapot, moe. Ik ging in bed liggen maar slapen ging niet meer ik barstte van de energie. Stapje voor stapje begint de dwang weg te gaan en daarnaast ben ik bijna van mijn medicatie af. Verder heb ik de relatie volledig verbroken en heb hem losgelaten. Het enigste wat ik kan zeggen is dat je echt wonderen kan verrichten ik begin weer te leven en te genieten. Het is alsof alles steeds duidelijker wordt en ik weer kan zeggen ik ben trots op mezelf, ik ben goed bezig. Cindy (wondervrouw) dankjewel voor je hulp!

•Een ervaring van een zwangere vrouw:

Vanmiddag een ontspanningsbehandeling gehad bij Cindy. Wat een bijzondere ervaring en vooral wat intens genieten om je eens zo ontspannen te voelen en de rust en leegte in je hoofd te ervaren. Wat een aanrader! Helemaal nu na ruim 36 weken zwangerschap, wanneer het allemaal best even zwaar is, moe, futloos, slapeloze nachten en een hoofd dat overloopt van stress en drukte is dit toch wel echt een aanrader hoor! Eventjes een moment van rust en tot mezelf zodat ik nu volledig opgeladen en vol goede moed weer lekker positief de laatste loodjes tegemoet ga! Dankjewel lieve Cindy voor deze bijzondere ervaring en heerlijke behandeling.

•Een ervaring van een reading:

Hoi Cindy, ik wil graag mijn ervaring bij jou delen met anderen. Ik heb vorig jaar een heel zwaar jaar gehad, kwam in een enorme dip waar ik niet wist uit te komen. Ik kreeg van een hele lieve vriendin een reading bij Cindy voor mijn verjaardag. En ik kan zeggen het was een top kado. Het is zeer laagdrempelig en absoluut geen hocus pocus. Ik kwam bij de goedlachse Cindy, eerst ff een praatje, het was net of je met een vriendin aan het praten bent zo vertrouwd, en toen begon de reading. Nou ik kreeg heel veel handvaten waar ik heel veel aan heb gehad en nog heb, ik ben er nog niet maar door Cindy zie ik de zon weer schijnen.. Ik ging met een grote glimlach en een fijn gevoel bij haar weg en dat heb ik nog steeds. En hierbij wil ik mijn vriendin en Cindy er enorm voor bedanken.

•Een ervaring van een healing:

Na aanleiding van een reading bij Cindy heb ik een afspraak gemaakt voor mezelf voor een healing. Uit de reading kwam naar voren dat er bij mij blokkades en misschien wel onverwerkte emoties zaten zodat de goede energie niet goed door kon stromen. Ik ben al een paar keer eerder hier tegenaan gelopen maar er niet fatsoenlijk iets mee gedaan. Dus nu de knoop doorgehakt. Weer een hartelijke, menselijke ontvangst, en vooral de belangstelling en het enthousiasme. Er stond een fijn muziekje aan, het was er warm, rook er lekker. Het enige dat ik hoefde te doen was liggen met een dekentje over me heen en een lavendel pittenzakje op mijn ogen, en laten gebeuren wat op dat moment nodig was. Wat er gebeurt is van te voren niet te voorspellen, dat is het lastige en ook lastig uit te leggen….

Cindy laat zich intuïtief en door “een energie” die “langskomt” leiden. Haar handen worden “gestuurd”. In mijn geval was het nodig dat er op emotioneel vlak heel veel los mocht komen. Mijn gevoel kwam al gauw in de knoei met mijn ego. Je buik die zegt het is goed dat het geheeld word, maar je hoofd, je verstand zegt dat het niet goed is. Ik voelde paniek komen, maar door de kracht en ook de rust van Cindy’s handen voelde het zo veilig en vertrouwd om alles op dat moment los te laten en mezelf toe te staan dit stuk op dat moment te verwerken. En dat voelde een stuk lichter… De kracht tijdens een healing is zo groot dat ik het van mijn kruin tot aan mijn tenen voelde. De energie die los kan komen kan aanvoelen als heel overweldigend, en als je Cindy’s handen voelt dan is het goed. Toen alles weer op een normaal niveau was gedaald moest ik ervoor zorgen dat ik weer goed aarde. Hiervoor heeft Cindy een hele fijne oefening. Daarna is er tijd voor een praatje en water. (denk dat de dorst na de tijd het enige voorspelbare is?)

Het gevoel dat ik 10 kilo lichter was en een ervaring rijker ben ik weer gegaan. Daarna begint het “verwerken” van alles dat bij mij is losgekomen. In eerste instantie wat onrustig gevoel, wennen aan nieuwe, andere energie en hoofd vol. En als je de tijd neemt zakt dit gevoel wel af…In de weken erna een sterker rustiger gevoel , makkelijker mijzelf zijn en (in mijn geval) grenzen aangeven vanuit mijn gevoel. Ik voel me blij, hihihihihihi

•Een ervaring van een moeder tijdens mijn groepsactiviteit ‘ouder-kind reading’:

Hoi Cindy, Ik wilde je nog even bedanken voor de verhelderende avond vanavond bij Marion. Ik heb zeker antwoorden gekregen op mijn 2e kind haar ‘lalala ik hoor je niet’ gedrag en met mijn zoon (mijn 4e kind en van een tweeling) zijn energie en aandacht vragen. Ik ga ermee aan de slag en hoop dat ze beiden uiteindelijk lekkerder in hun velletje komen te zitten.

•Een ervaring van een reading betreft een kind:

Een tijdje geleden afspraak gemaakt voor een reading bij Cindy omdat ik handvaten zocht voor de geslotenheid van mijn zoon. De drempel hiertoe is nog lager omdat je via mail aan kan melden. Cindy ontvangt je hartelijk en gewoon als mens….niks zweverigs aan? Na een korte uitleg ging Cindy aan het werk. Tijdens de reading kwam al snel naar voren dat als ik verandering wilde zien bij mijn zoon, ik in mijn eigen gedrag ook mocht veranderen. Er zaten een paar blokkades die in het verleden waren ontstaan waardoor ik onbewust op een minder goede manier met alles omging. Dit was voor mij een eye-opener. Cindy geeft handvaten waar je zelf mee aan het werk mag. Ook daar is niks zweverigs aan. Zie het maar als een persoonlijke ontwikkeling, daar ben je nooit te oud voor. De benadering tijdens de reading is warm en “gewoon”, kopje koffie, thee of water erbij. Blij dat Cindy deze gave heeft en verder heeft ontwikkeld!!! Voor iedereen die “iets” nodig heeft, een aanrader. Dat wat op dat moment het belangrijkst is krijgt ze als boodschap aangereikt. Top!

•Een ervaring van ouders met een baby van 2.5 week oud:

Mijn dochter is eind sept. geboren na een prima zwangerschap. De bevalling was best snel 1.30u /6.10…maar verliep prima. Leuke kraamtijd, eigenlijk weinig bijzonders. Na 2.5 week ging t ‘s nachts mis. Ze lag om 4u net weer in bed na de fles, toen ze gilde. Ze had gespuugd, ze was erg benauwd. Uiteindelijk na 112 te hebben gebeld heeft ze 5 dagen in het ziekenhuis gelegen. Voeding was gaan gisten in haar buik waardoor het geen kant meer op kon. Ook bleek ze een virus aan maag darm en keel te hebben. Na haar thuiskomst was het vertrouwen wel even ver te zoeken, het was lastig om haar terug te leggen na de voeding. Ze leek het dan heel moeilijk te hebben.

Ze heeft een tijdje bij ons in bed geslapen ‘s nachts omdat het moeilijk was haar alleen te laten. Er was best veel angst (onbewust) dat ze weer zoiets zou krijgen. Ze leek ook niet goed plat te kunnen liggen. Uiteindelijk kon ik haar amper alleen laten. Ze leek steeds bij je te willen zijn, en alleen dan was ze rustig. Uiteindelijk zelfs regelmatig in een draagzak, wat eigenlijk helemaal niet bij me past maar ik kon geen kant op. Na een kleine 2 wk was ik zo hopeloos. Ik wist niet wat te doen “deed ook maar wat”. Hing maar een beetje bij ons, haar eigen bed kwam ze niet meer. Uiteindelijk afspraak gepland bij Osteopaat, kon vrijdags. Donderdags afspraak bij huisarts omdat ik reflux vermoedde. Gelukkig is Cindy woensdagavond geweest. Het bleek energetisch totaal niet goed te zitten (allerlei blokkades). Ook leek ze “te snel op de aarde zijn belandt” en ze had geen eigen veilig plekje. Waarschijnlijk heeft zij ook mijn angst steeds gevoeld en huilde dan maar zodat ik haar bij me nam. We waren beide compleet uitgeput.

Na een behandeling van 3 uur (zielenhealing/helen van blokkades/ontspanning/pijn bestrijding) en in combinatie met de juiste inzichten kon ze ineens weer plat liggen en zelf al iets achterover met haar hoofd. Ook haar bedje bleek niet goed te staan, en ook was het belangrijk dat ik weer vertrouwen in haar kreeg. Vanaf die nacht heeft ze weer in haar eigen bed geslapen, het ging beetje bij beetje beter. Het was /is heel belangrijk om consequent te blijven en haar te vertrouwen. Na een paar weken was er duidelijk verschil!. Het ging met ups en downs maar nà de juiste aanwijzingen is het allemaal goed gekomen. Ze is nu 3mnd en ik kan zeggen dat het supergoed gaat met haar èn ons. We hebben onze draai helemaal gevonden, ècht dankzij Cindy. Waarvoor heeel veel dank

•Een ervaring van een moeder met een tienerdochter:

Zoals Cindy hierboven heeft beschreven heeft ze onze dochter lieke geholpen, en hoe !!!! We hebben door Cindy onze vrolijke meid weer terug gekregen die zich eindelijk kon gaan uiten in hetgeen wat zij in haar hoofdje had zitten. Het gaf ons duidelijkheid hoe met name we met haar “rugzakje “op meerdere vlakken moesten omgaan. En tot op de dag van vandaag gaat het iedere dag nog beter met haar! Cindy bedankt! ook namens lieke .x

•Een ervaring van een volwassene:

Lieve Cindy….. ik wil graag mijn ervaring delen over ons consult. Ik schrijf t in je inbox. Je mag t delen… Ik ontmoet jou steeds de afgelopen jaren. Dan hier, dan daar, dan lange tijd niet. Steeds als we elkaar treffen voelt t goed en dit keer heb ik mezelf een cadeautje gegeven door een consult te plannen bij je. Vastgelopen in t leven, in between nare maar ook weer inspirerende nieuwe dingen. Ziekte van Graves die me beperkt al jaren en uitput, relatie beeindigd. Continue vechten om te overleven. Dan kom ik bij jou, warm zuiver eerlijk samen met de andere hulpen reik je mij handvaten, geeft me inzichten, helpt me weer zelf mijn spiritualiteit toe te laten, t te laten gebeuren… prachtig. Dikke knuffel aan t eind en ik vertrek met in mijn hoofd een leegte, vernieuwde energie. Ik ga ijverig aan de slag en vanaf t consult gebeuren mooie kleine dingen. Ik geniet, laat toe en ontvang moois. In zonsopgangen, gesprekken met mijn zoon , vrienden die iets sturen, deuren die opengaan. En dat blijft doorgaan, en ik voel balance. En tot mijn grote verbazing… kreeg ik de uitslag van mijn waarden die regelmatig getest worden en nooit ok zijn, ik stop met medicatie stiekem en…. voor t eerst in 4 jaar heb ik een normale waarde. Lichaam en geest, t heeft allemaal invloed op elkaar. Vult elkaar aan maar kan t ook ziek maken zoals ik heb ervaren al die jaren. Wat een heerlijke stap in een nieuwe toekomst waarin ik niet meer vecht, toelaat, aandacht schenk en loslaat, gewoon zijn. Een mooier waardevoller cadeau had ik mezelf niet kunnen geven. Cindy… dank je voor jou hulp, energie, tips en warmte. Ik geniet dagelijks van t mij momentje zoals ik t noem. Knuffels en tot gauw

•Een ervaring van ouders met een zoontje van 4 jaar:

Ik wou nog even inhaken uit eigen ervaring wat Cindy de Jong Medium precies doet! We hebben een zoontje van ruim 4 die al vanaf zijn 1,5 jaar huilde met naar bed gaan. Ineens vanuit het niets is dat begonnen waarbij we ons geen enkel logische verklaring konden bedenken. Dat huilen was zo intens verdrietig, angstig en bang! Niets hielp om hem hiermee te helpen zodat hij weer rustig en ‘normaal’ zou kunnen gaan slapen. Na 3/4 jaar was de wanhoop zo groot dat hij en wij er helemaal doorheen zaten. Op aanraden van, toch maar een kort mailtje gestuurd met heel kort het probleem (na al maanden het visitekaartje in mijn bezit te hebben)! Cindy heeft op afstand een reading gedaan (waarvan wij toch lichte twijfel bij hadden ;-)), en na een korte telefonische uitleg en een hele lange uitgebreide mail, hadden we tot onze enorme verbazing een heel rustig kind die avond die meteen gewillig in zijn bedje ging liggen en zonder huilen ging slapen! !!! Onze mond viel open! Inmiddels meerdere malen hulp van Cindy ingeschakeld en we zijn elke keer weer enorm geholpen met haar handvaten waar je zelf natuurlijk ook mee aan de slag moet voor er verandering kan komen in een situatie. Kan het iedereen aanraden als je er voor open staat. (alle lof voor Cindy, ook al wil ze dat niet 🙂

•Een ervaring van een volwassene:

Je komt in je leven vele mensen tegen, maar er zijn er maar een paar die toch HEEL bijzonder zijn. Die zo’n enorme indruk bij je kunnen achter laten. Dat zijn ook mooie mensen, mooi in de betekenis van hun aard. Zo 1 ben jij Cindy. Ik heb een bijzondere reading bij je gehad waar ik je enorm dankbaar voor ben en waar ik ook wat mee kan. Heel bijzonder hoe jij met jou gave mensen op weg kan helpen. Hartelijk dank daarvoor.

•Een ervaring van een volwassene:

Vandaag de stap gemaakt, gezet en een reading gehad van Cindy de Jong Medium. Super was het, en het klopt ook allemaal! Dank je wel Cindy de Jong!

•Een ervaring van een healing:

Een aantal maanden geleden heb ik zo maar een wegraking gehad. Van het een op andere moment zakte ik weg en kwam na enige tijd weer bij.Mijn bloeddruk was ineens flink gezakt. Ben toen naar de huisarts gegaan en die heeft neurologische testjes gedaan, bloeddruk gecontroleerd en naar mijn hart geluisterd en alles was weer goed. Wat de oorzaak is geweest?? Kan van alles zijn, ook stress. Hierdoor verloor ik het vertrouwen in mijn lichaam. Was erg bang dat het me weer zou over komen. Door de angst kreeg ik hartkloppingen, kreeg daardoor ook een onrustig / opgejaagd gevoel. Heb toen een ontspanningsbehandeling bij Cindy genomen want ik wilde van die hartkloppingen en die angst af en weer rust krijgen. Wat heeft die behandeling me goed gedaan. Ik werd rustiger in mijn hoofd en de hartkloppingen verdwenen. Het was net of het “gereset” werd. Cindy bedankt, je hebt me erg goed geholpen, ben weer blij en meer ontspannen. Let nu ook meer op mezelf en zorg ook voor wat meer ontspanning en wat minder gestress. Zal zeker vaker gebruik maken van jouw behandeling want wil het niet meer zo ver laten komen. Dus dank je wel Cindy je hebt goed werk verricht en ik kom zeker vaker bij je voor een behandeling.

•Een ervaring van ouders 

Hoi Cindy. Normaal ben ik niet zo van het delen van privézaken, maar soms als ik er anderen mee kan helpen, dan doe ik dat graag.
Een tijdje geleden ben ik bij Cindy geweest voor een reading, omdat ik met vragen zat omtrent onze dochter. Zij is gezond geboren, maar heeft met 7 maanden een hersenvliesontsteking gehad, waardoor zij nu een forse ontwikkelingsachterstand heeft. Het is daardoor erg lastig om na te gaan wat er in haar “koppie” omgaat. Ik ben zelf, zonder mijn dochter, bij Cindy geweest voor een reading waarbij zij contact heeft gemaakt met onze dochter. Ik heb antwoorden en ook inzicht gekregen hoe ik het beste met bepaalde situaties om kan gaan. Daar hoorde ook bij dat ik onze dochter wat meer los moest laten en vertrouwen moest hebben dat ze bepaalde “dingen” ook zelf kon op haar eigen manier. Met tips en een rustig gevoel ben ik naar huis gegaan. Uiteraard moet je zelf ook aan de slag met wat je wordt meegegeven en heb ik haar tijdens een wandeling verteld dat mama met Cindy had gesproken en dat ik haar meer dingetjes zelf moest laten doen. Daar reageerde ze heel vrolijk op. Uiteraard gaat zoiets in het begin met vallen en opstaan, maar wat een rust heeft het ons gebracht! We hebben meer rust doordat onze vragen zijn beantwoord. En doordat ik haar meer dingen zelf moest laten doen, blijft ze ons nu verbazen met wat ze zelf kan!!! Cindy dankjewel!!!

•Een ervaring van een groepsactiviteit:

Ik vond het erg bijzonder, zo’n groepsreading. Ik wist ook niet precies wat zo’n sessie in zou houden en jij adviseerde mij om het gewoon op mij af te laten komen en dat heb ik maar gedaan. Het was al bijzonder om te ervaren wat voor een groep mensen er op afkwam, op het oog zo verschillend maar naar mate de avond vorderde merkte ik toch erg veel overeenkomsten binnen de groep. De dingen die je vertelde over mij, zonder dat je mij kende, klopten allemaal precies. Het waren zelfs dingen die ik alleen thuis (bij mijn man) uitspreek. Er hing een soort van lading in de ruimte, het voelde alsof er veel om ons heen hing. Ook voelde ik mijn vader in die ruimte en terwijl ik eigenlijk praktisch nooit wat ruik, rook ik de wierook terwijl je mij “behandelde”. Er zijn zelfs dingen die nu nog in mijn hoofd zitten of zelfs ontzettend op hun plek vallen. Er kwam naar boven of ik iets met paarden heb, dat heb ik eigenlijk niet. Maar sinds ik bij jou geweest ben, laat het mij niet los en weet ik dat ik er nog iets mee wil. Ik ga binnenkort bij een manege kijken hoe ik reageer op paarden en hoe ze op mij reageren. Dit had ik echt nooit verwacht zo. Het is mij zo bijgebleven en het heeft mij zo enthousiast gemaakt, dat ik je alweer voor een avond bij mij thuis heb gevraagd. Je bent een super mooi en bijzonder mens.

•Een ervaring van een thuisbezoek:

Hallo lezers

Wij hadden(mijn 3zussen en ik), s’avonds om half 8 met Cindy afgesproken en meteen vanaf t begin zat de stemming erin. Wij hebben een heel bijzondere avond gehad!! Ik was erg onder de indruk van Cindy’s levensloop tot dan toe. Heftig hoe dingen soms gaan zoals ze gaan. Ik spreek nu uit eigen ervaring en dan kan t leven hard zijn, maar ik put ook veel kracht uit nare dingen. En als je ze dan, hèèl belangrijk, na een tijdje met een optimistische kijk terug kijkt en terug haalt dan heeft t zo moeten zijn. Het leven is niet altijd tralala en leuk moet t zijn, juist tegenslag kan je sterken. Alhoewel je natuurlijk niet persè tegenslag moet hebben gehad! Maar toch, het vormt je en ik wordt er sterker en krachtiger van. En zo zit Cindy ook in elkaar, ze brengt t heel mooi en natuurlijk, ik heb een hoop mooie, waardevolle dingen gehoord! Ik was al nooit alleen en weet dat er meer is tussen hemel en aarde, maar als er dan ook nog een ontvanger aan toe wordt gevoegd, t nog mooier wordt. Fijn om te horen dat onze ouders t goed hebben en altijd in de buurt zijn. Gewoon vragen en je krijgt altijd antwoord van wie dan ook. Er zijn engeltjes op ieders schouder, vraag t Cindy maar. Nodig haar uit op een avond of middag, met familie of vrienden/ vriendinnen, je zult een hele speciale avond/ middag hebben. Ze nam voor ons alle tijd en wij zullen t er nog lang over hebben. Dank je wel, groetjes Kitty.

•Een ervaring van een reading + healing:

Hoi Cindy, een berichtje om je te bedanken! Het was een hele fijne en bijzondere ervaring. Maar wat nog beter is, ik voel me erg goed! Voel me rustiger en vrolijker en dat heeft een positieve invloed hier in huis. Dus bij deze bedankt!!!

•Een ervaring van een gezinsbezoek/contact met een overleden dierbare:

Cindy, hartelijk dank voor deze intense, emotionele en bijzondere avond. Met veel respect en gevoel heb je ons bij de hand genomen in onze zoektocht naar antwoorden. Het was een hele bijzondere ervaring met, aan het eind, nog een mooie persoonlijke boodschap. Thnx.

•Een ervaring van een volwassene:

Lieve Cindy , of te wel kanjer van een vrouw !! Ik kwam bij jou terecht via een vriendin. Ik zag haar nadat ze bij jou was geweest enorm positief veranderen en dacht wauwwww !! Zij vertelde mij dat ik echt een afspraak moest maken dus dat deed ik . 1 mei ben ik in de auto gestapt en was ik onderweg naar jou , mijn gevoelens schoten allen kanten uit ! Van paniek tot angst en vrolijkheid ! Jij was immers mijn laatste hoop ! Ik was bang dat niks meer mij zou kunnen helpen en dat ik nooit meer gelukkig kon worden ! Ik kwam binnen en ik voelde me al gelijk op mijn gemak iets wat ik niet gewent ben. We begonnen te vertellen en dacht ja je zegt precies dat gene wat ik niet kan verwoorden ! Je wist precies waar ik last van had !