Wat doe ik

Voel je heerlijk thuis bij praktijk Cindy’s 6e zintuig. Ik Cindy, ben een nuchtere achterhoekse met humor (zeggen ze 😉 en een liefdevolle mama van een peuter. Het 6e zintuig waarmee ik geboren ben zet ik graag als spiritueel raadgever en healer voor anderen in. Ik speur naar de dieperliggende oorzaak van problemen zodat deze bij de kern kunnen worden aangepakt. Jong en oud help ik graag weer te verbinden met zichzelf en anderen. Ook help ik je te verbinden met jouw gevoel en intuïtie, met de aarde en het hiernamaals.

Ik begeleid en help zielen een fijnere kwaliteit van leven te hebben en te kunnen zijn wie ze zijn door voor anderen de verbinding te maken tussen hemel en aarde

Voor ouders is mijn werkwijze een unieke manier om kinderen en hun gezinssituatie te doorgronden waardoor opvoeden en harmonie makkelijker word. Gedragspatronen zien, gedragsveranderingen aanbrengen, het zien van persoonlijke karakterstructuren en knelpunten horen tot mijn specialismen. Ook zonder dat ik voorinformatie heb, iemand ken, of wanneer iemand niet kan spreken. Dat komt omdat ik in connectie sta met de spirituele wereld en van ziel tot ziel met de ander communiceer. Soms mag ik ook even een kijkje nemen in andere dementies waardoor mens en dier op heel veel verschillende “diepe lagen” tegelijk kunnen worden geheeld waar je normaal niet bij komt.

Denk bijvoorbeeld aan lasten, patronen of angsten van onze voorouders en eerdere generaties die we onbewust ons leven lang met ons mee hebben gedragen, gebeurtenissen uit ons verleden hier, vorige levens, emotionele onbalans, zielen van overledenen, geboorte (trauma), zielen van miskramen etcetera. Soms kunnen deze namelijk, zonder dat je het weet, nog steeds voor blokkades in het nu zorgen waardoor we stil staan in onze persoonlijke groei en ontwikkeling. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de begeleiding van nieuwe kinderzielen die nog naar de aarde mogen komen. En andersom ook, wanneer het voor onze ziel bijna tijd is om terug te gaan naar ons andere adres in het hiernamaals begeleid ik ook.

Helen van oudzeer

Mijn kracht is de vinger op de zere plek te leggen en je (emotioneel) te raken zodat je heelt waar dat nodig is. Als je de taal van elkaars innerlijke leert verstaan dan weet je wat jij en de ander nodig heeft om blij te zijn. Mijn werkwijze is tevens een therapievorm die mensen helpt op een luchtige manier om te gaan met onaangename gevoelens, emoties of negatieve gedachten zodat zij zich kunnen richten op wat echt belangrijk is in hun leven. Doordat er lasten van de schouders van mensen afvallen ontstaat er weer ruimte hun eigenwaarde te zien. Met als resultaat meer innerlijke rust en minder strijd.

Naast de adviesgesprekken/readings zoals hierboven beschreven zijn er ook andere behandelingen mogelijk waarbij je heerlijk op een (voor verwarmde) therapeutenstoel ligt en waarbij er niet gesproken word. Behandelingen die helemaal gericht zijn op algehele ontspanning en het helen van oudzeer in die “diepere lagen”. Een rustgevend muziekje op de achtergrond en een dekentje over je heen en je mag het heerlijk allemaal zelf ervaren. Ook lichamelijke pijnen kunnen hiermee worden verlicht. Informeer gerust.