Wie ben ik

Korte intro

Hallo allemaal, mijn naam is Cindy. Ik ben een nuchtere achterhoekse en een liefdevolle mama van een peuter. Ik kom uit een gezin van 5. Vader, moeder, broertje, ik en onze hond die er al bij mijn geboorte in 1977 was. Onze hond was een boxer. Wat een mooi, grappig en eigenwijs beestje was dat. Overal waar ik was, was hij. Hij paste op me en begreep mij hoe klein ik ook was. 13 jaar lang heeft onze hond lijfelijk bij ons mogen zijn. Mijn vader werkte als politieagent en mijn moeder werkte in de zorg. Ondanks de warmte en liefde bij ons thuis, de warmte van klasgenootjes en anderen voelde ik me anders. Daar is uiteraard niemand schuld aan. Het heeft gewoon te maken met een algemeen verschil in de vele verschillende type mensen die er bestaan. Ieder persoon heeft individueel zijn eigen zielsmissie en reden waarmee ze naar deze aarde gekomen zijn.

‘Gevangen’ tussen 2 werelden

Ik kon hier op aarde altijd maar moeilijk aarden. Ik weet nu dat dat kwam omdat ik tussen 2 werelden ‘gevangen’ zat. Tussen de spirituele wereld en de aarde. Nu gebruik ik het als talent maar vroeger was het een last. Ik had hier op aarde vaak moeite met dominante ‘bepalende’ mensen, moeten, onrecht en verplichtingen. Zo ook met leren op school vanwege het snelle verlies aan concentratie, beelddenken, sfeergevoeligheid en het ‘anders’ denken en leren. Ook vond ik andere dingen vaak leuker of belangrijker. Dat betekende absoluut geen onwil om te leren zoals de aardse mensen dan vaak zeiden. Van nature volgde ik gewoon altijd mijn hart en voelde ik wat wel en niet bij me paste.

Ik kon niet goed met beide benen op de grond blijven omdat mijn zintuigen teveel waarnamen en 24 uur per dag op scherp stonden. Ieder (achtergrond) geluidje, ieder (dag) lichtstraaltje, geritsel, gesnotter, een sfeer, geroezemoes, energieën, emoties van anderen, ik kreeg alles om me heen mee. Het was daardoor lastig om mijn aandacht bij dingen te houden. En al helemaal wanneer iets mijn interesse al niet had. Ik hing tussen 2 werelden in waardoor mijn aandacht veel vaker bij de spirituele wereld was dan hier op aarde. “Dromerig”.. soms gesprekken daardoor niet meekrijgen of maar half kunnen volgen. Constant afdwalen in gedachten. Een heel gevecht is het dan om je staande te kunnen houden hier op aarde en zo “normaal” mogelijk in de maatschappij mee te doen. Maar ja, wist ik toen veel. Ik had geen idee.

Mijn leven bestond uit heel veel vallen en opstaan, zelf ontdekken, confrontaties aangaan en hele zware en levensbedreigende levenslessen. Deze hebben mij enorm gesterkt en gebracht waar ik nu sta. Negatieve ervaringen heb ik omgezet naar positiviteit en kracht. Mijn opleiding om mezelf en anderen te helpen heb ik uiteindelijk uit het leven zelf gehaald naast het 6e zintuig waarmee ik geboren ben.

In 2012 heb ik me bij de kvk ingeschreven. Toen werd mijn hobby, die ik al een aantal jaren ervoor bij vrienden/kennissen uitvoerde en waar steeds meer vraag naar kwam officieel mijn beroep.


Rozenkamp 16 te Eibergen (3e deur)
Telnr 0624500755 voor overleg (alleen whatsapp!)