Mijn kwaliteiten

Op een unieke manier emotionele balans creëeren namelijk door via een afstemming op zielsniveau, onderbewustzijnsniveau en energetisch niveau contact met iemand te maken. Oftewel het lezen ‘van energie/het pijnlichaam’ en het in woorden vertalen en oplossen van iemands onderliggende (onaangename) gevoelens en emoties. Deze help ik om te zetten naar innerlijke rust, vooruitgang in ontwikkeling en het helen van lichaam en geest. Puur alleen al bij het maken van die innerlijke connectie en het door mij uitspreken ervan worden gevoelens en emoties bevrijd en door cliënt herkent. Zo ontstaat er opluchting, zonder dat de persoon deze bewuste emotie zelf fysiek uit (of meekrijgt). Die opluchting ervaren ze wél. Het onderbewuste word als het ware gereinigd van pijnen die men in hun leven heeft gevoeld. De zwaarte valt weg. Deze methode is daarom ideaal voor mensen met dementie, parkinson, alzheimer, zieken, stervenden, mensen die niet kunnen praten of die hun gevoelens (onrust) niet onder woorden kunnen brengen. Deze methode is ook geschikt voor baby’s, dieren, baby’s in mama’s buik, jezelf, of ouders (begeleiders) die inzicht willen in hun kind of cliënt.

Zit je vast in emoties van vroeger of jouw kindertijd en blokkeren deze je nu nog steeds in jouw volwassen leven bij thema’s als de liefde, werk, het moederschap, het gezinsleven, vertrouwen hebben, zelfvertrouwen, vriendschappen etcetera?.Ook dan ben je welkom.

Met allerlei levensvragen over allerlei thema’s kun je bij mij terecht. Het aanraken van de onderliggende gevoelens en emoties hebben een positief effect op het verlichten van fysieke, mentale of emotionele klachten. Zo ook op de verbetering van een situatie. Mijn werkwijzen zijn ook op afstand mogelijk, zonder de fysieke aanwezigheid van mijn cliënt.

Communiceren’ met het innerlijke van iemand die leeft of overleden is

Denk bijvoorbeeld aan het vertalen van emoties en gevoelens van een (huil) baby of dier. Baby’s en dieren kunnen via deze werkwijze aan mij kenbaar maken hoe ze zich voelen, wat er anders moet of wat ze prettig vinden. Ook is het mogelijk dat ik met hun innerlijke communiceer om ze bijvoorbeeld gerust te stellen bij angsten, of om ze mentaal en emotioneel voor te bereiden op een verandering, een afscheid of een verhuizing. Dit geeft ze innerlijke rust, ze begrijpen dan waar ze aan toe zijn en wat er gebeuren gaat. Dit helpt ook bij rouwen. Andersom helpt het een stervende ook om de aarde, hun lichaam, gevoelens en dierbaren makkelijker los te laten voor een rustigere overgang naar ‘hun nieuwe adres’.

Kinderen en dieren spiegelen hun baasjes en ouders. Zij willen doormiddel van hun gedrag iets vertellen. Wist je trouwens dat dieren en kinderen ook daadwerkelijk lichamelijke klachten, stress, emoties en gedrag van hun baasjes en ouders kunnen overnemen/dragen doordat zij zich onbewust 1 op 1 kunnen verplaatsen in de energie (trilling) van die ander?

Het spiegelen van gedrag en het belichten van schaduwkanten

Schaduwkanten zijn kanten van ons gedrag waar we ons niet bewust van zijn en die ons uit balans kunnen halen. Vaak weerspiegelt een ander óf jouw situatie dat gedrag. Er ontstaat dan soms een irritatie, maar eigenlijk is het een mooie positieve les. Ik leer jou graag in die “spiegel” te kijken zodat jij jouw (verborgen) goede kwaliteiten beter kunt benutten, want schaduwkanten kunnen ook de sterke kanten van onszelf zijn als je ze leert zien en je ze op een juiste manier leert inzetten. Soms kan het gebeuren dat een overleden familielid of voorouder zich tijdens het consult meld als blijkt dat jouw problemen/gedrag wellicht van een terugkerend generatieprobleem afkomstig zijn. Zo’n overleden familielid, ongeacht of je hem wel of niet hebt gekend kan jou dan helpen het anders te gaan doen om deze familiepatronen (“verkeerd” gedrag/oude patronen) te helpen doorbreken. Zo voorkom je herhaling in een volgende generatie en kun jij makkelijker jouw innerlijke rust vinden.

Algehele ontspanning en het resetten van lichaam en geest

Naast bovenstaande communicatiemethode zijn er ook andere behandelingen mogelijk waarbij niet gesproken word. Zie bij pagina ‘uitleg’ de 2 behandelingen; healing, en het energetisch reinigen van het pijnlichaam. Deze behandelingen worden uitgevoerd op intuïtie, met handoplegging en met de krachtige energie van ‘boven’. Voel je welkom om eens heerlijk achterover op mijn therapeutenstoel te komen liggen met een dekentje over je heen en een rustgevend muziekje op de achtergrond. Ervaar het zelf en gooi die onnodige zwaarte van je af..


Rozenkamp 16 te Eibergen (3e deur)
Telnr 0624500755 voor overleg (alleen whatsapp!)