Uitleg behandeling

Wat is een zielsgesprek/adviesgesprek:

Voor een zielsgesprek kun je eigenlijk met allerlei levensvragen terecht. Het zielsgesprek helpt onder andere oude patronen te doorbreken, anders naar jezelf of een situatie te kijken, oude wonden in de ziel op te lossen, te spiegelen en je te ontwikkelen. Een zielsgesprek is eigenlijk een gesprek waarbij de ander niets tot weinig hoeft te zeggen en ik de persoon als het ware lees. Doordat ik de connectie weet te maken met iemands innerlijke voel ik aan waar knelpunten bij problemen liggen, wat er in iemand omgaat, met welke emoties en gevoelens de persoon rondloopt, wat hij nodig heeft etcetera. Dit word in woorden aan jou vertaald waardoor het een gewoon gesprek lijkt. In deze vertalingen ga je jezelf en de ander herkennen. Er volgen ineens van die ‘ojaaaaa-momentjes’. Je krijgt indien nodig ook adviezen ter verbetering van de situatie mee om verder te kunnen. Tijdens zo’n zielsgesprek worden dieperliggende emoties, (onaangename) gevoelens, trauma’s, oudzeer en persoonlijke karaktereigenschappen zichtbaar. Tijdens het ‘lezen’ van jouw innerlijke word er van binnen meteen iets bij jou en de ander aangeraakt. Hierdoor komt er direct een helingsproces op gang. De energie in de situatie veranderd en er volgt bewustwording. Er ontstaat weer innerlijke ruimte om jouw eigenwaarde te zien. Het brengt je dichter bij jezelf. Je leert anderen en jezelf beter begrijpen. *Geschikt voor volwassenen, kinderen, ouders en huisdieren. Bij een eerste gesprek hoeven kinderen en dieren niet fysiek mee.

Boekingsmogelijkheden zielsgesprek / adviesgesprek:

  • Standaard zielsgesprek/adviesgesprek persoonlijk of telefonisch (1.5. uur) geschikt voor: * een levensvraag (werk, school, privé, spiritualiteit etcetera) * vragen over jezelf * persoonlijke ontwikkeling * vragen over een situatie * vragen over jouw kind of dier (!!voor vragen over meerdere kinderen boek een gezinsconsult) * stervensbegeleiding * telefonisch adviesgesprek * lichamelijke kwaaltjes * depressie en meer….
  • Uitgebreid zielsgesprek/adviesgesprek persoonlijk of telefonisch (2 uur) geschikt voor: * wanneer je meer dan 1 thema(s) / persoon of situaties wil bespreken * voor contact met een overleden dierbare * rouwverwerking * relatieproblemen (kan ook via 1 van de partijen) * dubbelconsult (adviesgesprek + healing in 1) * kinderwens.

De boodschap van de ziel

Bovenstaande werkwijze is mogelijk bij levenden maar ook kan de connectie gemaakt worden met overledenen, stervenden, miskramen, ongeboren baby’s in mama’s buik of met eerdere generaties. Iedere ziel heeft zijn rugzak en historie. Onbewust kunnen deze nog voor blokkades in dit leven zorgen waardoor we stil komen te staan, “ziek” worden of niet fijn heen gaan wanneer onze tijd op aarde erop zit. Soms mag er een persoonlijke boodschap vanuit het universum zijn om je te helpen de kwaliteit van jouw leven te verbeteren.

Wat is een healing tijdsduur 1,5 uur

Een healing is een behandeling die helemaal gericht is op ontspanning, het resetten van lichaam en geest en het tot rust laten komen van emoties, het hoofd en de zintuigen. Bij de healing werk ik met energie, handoplegging, via de intuïtie, gedachtenkrachten en de begeleiding van het universum (de engelen). De behandeling werkt lang door op de aura en in de diepere lagen. Je ligt hierbij heerlijk achterover op een behandelstoel met een rustgevend muziekje op de achtergrond, een dekentje over je heen en een pittenzakje op je ogen. Tijdens deze behandeling praten wij niet, in tegenstelling tot de zielsgesprekken. Dit keer mag jij alles helemaal zelf gaan ervaren en tot rust komen. Niet 1 healing is hetzelfde en iedere behandeling zal je precies datgene geven dat jij op dat moment nodig hebt.

De mate van diepgang van een healing

De mate van de diepgang van een healing hangt helemaal af van wat jij nodig hebt. Dit word terplekke bekeken en ingevoeld. Het kan gaan van een oppervlakkige ontspanning tot aan slaap/wakkerstand maar ook tot een hele diepgaande regressie (diepe slaapstand, dromen, oplossen oude wonden in de ziel, emoties die eruit komen etc) . Ik kan hier zelf niets aan sturen. De intuïtie en het universum zullen laten gebeuren wat er gebeuren mag ten goede van jouw gezondheid, innerlijke rust en herstel. Mensen voelen zich na de tijd vaak uitgerust, licht. Alsof ze op vakantie zijn geweest hoor ik vaak.

Voorbeelden van wat je ‘kunt’ ervaren tijdens de behandeling: lichamelijke klachten kunnen soms even verergeren voordat het beter word (geen zorgen, dit is normaal). Je kunt beelden of kleurtjes op je netvlies gaan zien, gedachten ontvangen die komen en gaan, warmte/kou stromingen voelen door je lijf, je hoofd word rustiger. Je komt beter in connectie met jouw lijf, jouw gevoel en intuïtie. Je voelt je beter geaard. Bij sommigen komen de emoties flink los of ze voelen hun lichaam ineens enorm zwaar worden. Alsof ze zijn vast gepind op de stoel ;-). Energiebanen en organen gaan beter doorstromen, chakra’s worden in balans gebracht, oude energiekoorden in de verbinding met anderen of een verleden kunnen indien nodig van je af worden ‘gepelt’. Je kunt het gevoel krijgen dat er lasten van je schouders zijn gevallen. Deze behandeling doet eigenlijk teveel om op te noemen en valt onder het paranormaal genezen. Het werkt door tot in de diepere lagen. Advies: hou de dag van deze behandeling, indien mogelijk een beetje rustig. *Geschikt voor volwassenen, kinderen, zwangeren en huisdieren. Ook bij pijnverlichting. Voor een huisdier graag vooraf even overleg.

Dubbelconsult tijdsduur 2 uur

Het is mogelijk om een 2in1 behandeling te boeken. Dat wil zeggen een zielsgesprek + een healing direct achter elkaar. Deze 2 behandelingen samen versterken en versnellen elkaars helende effect. Bij het boeken van een afspraak kies voor het kopje ‘uitgebreid adviesgesprek’.

Gezinsconsult tijdsduur 2 uur

Wanneer geschikt: * Bij vragen over jouw kinderen/gezin wanneer je meerdere kinderen hebt * wanneer je verschillende vormen van gezinsproblemen ervaart. Een eerste consult vind plaats zonder de fysieke aanwezigheid van de kinderen. Beide ouders zijn welkom, maar ook via 1 ouder is dit mogelijk.

Het ‘ontwikkel je suf pakket’

Dit pakket geeft je de mogelijkheid om in een sneller tempo persoonlijk te ontwikkelen. Je word intensiever begeleid in jouw persoonlijke levensprocessen die op dat moment spelen omdat je hierbij een langere periode aaneensluitend boekt. Dit kan soms fijn zijn voor mensen die een stok achter de deur nodig hebben bij het leren ombuigen van hun oude patronen in hun dagelijkse leven, of voor mensen die met enorm veel vragen over 1 of verschillende thema’s in hun leven zitten. Ook kan dit pakket gunstig zijn wanneer je besluit om jouw hele gezin voor behandelingen bij mij onder te brengen. Vader, moeder, kind, en wellicht jouw huisdier... Overleg voor het boeken van zo’n pakket even met mij wat bij je past en onder welk kopje je hem dan kunt boeken.

Wil je iemand een behandeling cadeau geven? Informeer gerust.

Woon je verweg of heb je geen vervoer? Boek gerust een afspraak voor een telefonisch zielsgesprek/adviesgesprek op de woensdagochtend.